Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Szálloda, panzió, Cserszegtomaj
#10820668
727.79 millió Ft
Alapterület 7 714 m2
Szobák száma 23 szoba
Építési mód Tégla
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Eladó egy hévíz melletti, cserszegtomaji, 23 szobás hotel és étterem, amely 2 különálló épületben került kialakításra. A komplexum 7714 nm-es telekterületen fekszik.

Az étterem alatt egy wellness részleg üzemel, ahol egy fűtött, beltéri medence, jacuzzi és finn szauna található. A wellness részleg kis átalakítással tovább bővíthető.

Az étterem (a 2 gyönyörű panorámás teraszával együtt) kb. 100 fő befogadására alkalmas. A belső része 2019 év elején lett felújítva, modernizálva.

Az étterem felett 7 szobát terveztünk kialakítani, ahol a falazás már készen van. Ennek teljes elkészüléséhez minimális befektetésre van szükség.

A hotel szobái (23 db) és a recepció egy másik épületben vannak, amelyekből 17 db szoba 2018 novemberétől 2019 márciusáig teljeskörűen fel lett újítva (a fürdőszobák újra lettek burkolva, épített zuhanyzókat alakíttattunk ki, a vízcsövek ki lettek cserélve, a klímák csövezése is elkészült, a szobák le lettek parkettázva, új bútorok lettek vásárolva, lsd. képek).

A hotel épületében 2019. nyarán kialakítottunk egy teljesen új masszázs helyiséget, a Magyarországon egyedülálló Float Spa-nak (lebegőfürdőnek) is új helyet hoztunk létre, amelyek maximális csendet biztosítanak a vendégeknek.

Az egész komplexum egyébként rendkívül csendes (annak ellenére, hogy fő út mellett található).

Mindkét épület gázkazánnal van fűtve. A hotelhez tartozó étterem épülete fa-elgázosító kazánnal is működtethető.

A szálloda honlapja 2019. decemberében készült el, amely teljesen reszponzív és felhasználó barát. A honlapon saját foglalási motor működik 2020.januártól, ahol azonnali online foglalásokat fogadunk.

A 2 ingatlan kizárólag az azokat tulajdonló 2 cég üzletrészének megvásárlásával vehető meg. A vételár tartalmazza az étterem és a hotel teljes felszereltségét.

Akció: 1.850.000 € 

Az ingatlan előzetes egyeztetés alapján megtekinthető.

Kapcsolat

Papp Gabriella

Értékesítési munkatárs - Sales Associate

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter