Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Nyaraló, Óbarok, Nagyegyháza
#130204241
13.9 millió Ft
Alapterület 30 m2,  675 m2-es telken
Szobák száma 1 szoba + 1 félszoba
Építési mód Fa
Állapot Régi típusú
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Vízparti
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Körpanoráma
  • Fűtés: Villanyfűtés
  • Internet: Optikai
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

Tóra néző panorámával nyaraló eladó!

Budapesttől 40 km-re, Nagyegyházán eladó egy gyönyörű örökpanorámás telek kis faházzal.

A telek hátsó része egy igen meredek szintkülömbséggel rendelkező rész,ennek is köszönheti a csodálatos panorámát! Szemben tó,körben erdő és háttérben a hegyek! Ki ne szeretne a felkelő nap fényében erre a látványra ébredni? 

Maga a telek környéke parkosítva van, biztosítva az üde, friss levegőt, a teraszról nézhetjük a mókusokat, és mivel utca  minden évszakban megközelíthető. Igazán csak az itt lakók járnak erre. Ezzel elmondtam azt is, hogy a környék, bár üdülőövezet, mégis aktívan lakott, tehát állandó lakhatásra is alkalmas.  Az ingatlan művelés alól kivont de az engedélyeztetés alatt lévő új HÉSZ már biztosítja a belterületbe vonását.

Az ingatlanon  egy 30 nm-es faház áll, ami három különálló helyiségre és plusz egy teraszra oszlik, az alap betonalap amibe már a víz és csatorna kiállás is van de egy emésztő kialakitása még szükséges. A faház kis összegből felújítható vagy a beton alapnak köszönhetően gyorsan komolyabb épület is ráhúzható és jelentősen bővíthető akár egy 120 nm es családi házzá! 

Bevezetve víz és villany a telekre gondozott növényzet és gyümölcsfák.

Nagyegyháza, köszönhetően a környező tavaknak és hegyeknek, az ország egyik legtisztább levegőjével büszkélkedhet! A környező nyaralókban többen életvitelszerűen laknak, így a környék biztonságos, betörés a rendszeres rendőri jelenlétnek köszönhetően évek óta nem történt! Az M1 es autópálya lehajtó 1 kilométerre ahol benzinkút, dohánybolt és étterem is van,valamint a szárligeti új lehajtó is csak 3 km.

Akár hétvégén is megtekinthető!

Hívjon, ha egyéb részletekre kíváncsi, vagy személyesen tekintené meg!

Görgényi Ferenc 30/190 7088

Kapcsolat

Görgényi Ferenc

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter