Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Ikerház, Budapest, II. kerület, Széphalom
#687600003
91.9 millió Ft
Alapterület 120 m2,  520 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Felújítandó
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Bútorozatlan
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Nincs
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Budapest II. kerület Széphalom, eladó Ikerház, 120m2 lakótér,Nappali+4 hálószoba, dupla fürdőszoba

Budapest II. kerület Széphalom sík csendes extra zöld utcájában eladó egy 520 m2-es telken álló, bruttó 3X 60 m2 alapterületű, két lakószintes, + szuterén szint,(ahol a ház kiszolgáló helységei kaptak helyet), Nappali +4 hálószobás, dupla fürdőszobás szeparált kerttel és bejárattal rendelkező ikerház. 

A ház és a telek adottságai számtalan lehetőséget rejt magában, akár az eredeti kialakítást hagyjuk meg, akár a mai trendnek megfelelő átalakítással új külsőt kap.
Jelenleg retro hangulat uralkodik, és egy letűnt kor patináját őrzi a ház belseje.
 Árnyas kert, csodás csendes környezet mind egy új élethelyzet megvalósulását hordozza magában.

Jelenlegi kialakítás szerint szuterén szint:59,1 m2
-garázs, tároló, műhely, kazánház, feljáró az emeletre.
Földszinti lakótér, amely a garázs feljáróból és az utca frontról is megközelíthető:60m2+8,5m2 erkély, és a bejáratnál elhelyezkedő szélfogó amely még hozzá adódik,
-szélfogó, előszoba, fürdőszoba, szeparált wc, ablakos részben külön álló konyha és étkező, nappali és egy hálószoba, kényelmes lépcsőzettel kialakított széles fel és lejáró az emeletek között, erkély az utcafrontra, 
Emeleti szint, amely hasonló lakótér nagyságú, 3 hálószoba 1fürdőszoba helység amelynek kialakítása nem valósult meg, szeparált mellékhelység, padlásfeljáró és egy tágas világos 
közlekedő.
A kert kellemes ideális nagyságú 500m2, egy kis átalakítás után meghatározó színtéré válhat, kellemes esti, hétvégi összejövetelek, családi piknik, állandó játszó pihenő tere lehet az új tulajdonosának.

Az pár perc sétával, elérhető bolt, játszótér, iskolák, óvodák, orvosi rendelő, cukrászda, hétvégi pihenőhely. Számos tömegközlekedést vehetünk igénybe, mellyel a város kedvező közlekedési csomópontjai megközelíthetőek.
Ha esetleg a képek kevésnek bizonyulnak, az alábbi linken körbejárhatja az ingatlant, vagy a fent található elérhetőségeken kérjen, megtekintésre időpontot, érdemes megnézni.
 

Kapcsolat

Csörnyei Andrea

Vezető Értékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter