Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

Nálunk megtalálja új otthonát
Eladó Családi ház, Mosonmagyaróvár
#679700371
70.16 millió Ft
Alapterület 110 m2,  825 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Villanyfűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

Természet és vízpart közeli családi ház a Malomdűlőben!

Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

Mosonmagyaróvár közvetlen közelében, közigazgatásilag Máriakálnokhoz tartozó Malomdűlőben, 825m2-es saroktelken, 110m2-es családi házat kínálunk!

A családi ház akár azonnal átvehető, költözhető. Érdemes most megnézni mert kevés az ingatlanpiacon ilyen ajánlat.

A családi ház földszint+tetőtér beépítéssel készült, 110m2 lakóterületű + 20m2 terasz tartozik hozzá (a terasz igény szerint bővíthető, befedhető). A kert parkosított, termő gyümölcsfákkal és örökzöldekkel beültetett.

A belső kialakítás szuper jó. A nappali-étkező tágas (33m2), a dupla szárnyú üvegajtóval leválasztott konyha is jó méretű és a nappali-étkezővel könnyen egybenyitható. A földszinten található még egy kisebb szoba (dolgozó vagy háló), háztartási helyiség, wc és előszoba.

Az emeleten 2 szoba (lehetőség 3 szobára) és fürdő+wc található. Az egyik szoba teljes alapterület több mint 30m2, így 2 szobára választható, eredetileg is így lett tervezve, alakítva. A fürdőben sarokkád, wc, mosdó van. A tetőtéri jelleg miatt a hasznos alapterület kisebb.

A radiátoros fűtést villanykazán biztosítja ami jó rezsiköltséggel működik. Lehetőség van vegyes-tüzelésű kazán beépítésére is, kémény megvan hozzá. De hőszivattyú elhelyezése is lehetséges. A jelenlegi alacsony rezsit tovább lehet csökkenteni egy napelemrendszerrel amely a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja az energiaáraktól függetlenedéshez.

A 30-as porotherm rendszerű főfalakra 5cm hőszigetelés került, a két szint között vasbetonfödém készült. A fa szerkezetű külső nyílászárók hőszigetelt üvegezéssel szereltek. A beltéri ajtók is fából készültek. A burkolatok és a beépített bútorok is jó minőségűek. Riasztórendszer is készült mozgásérzékelőkkel, távfelügyelethez beköthető.

A saroktelken található ingatlan udvara automata öntözőrendszerrel ellátott amihez fúrt kút is készült. Az udvar nagy része füvesített, parkosított, néhány termő gyümölcsfa is van. A családi házzal összekapcsolva egy fedett kocsibeálló is készült ami könnyen garázzsá alakítható. Továbbá készült még egy fa szerkezetű melléképület is amiben a fúrt kút is található és elférnek a kerti bútorok és szerszámok is.

A családi ház irányára 180.000.-Euró, a forintos vételár az árfolyamtól függően változhat.

A közművek közül vezetékes víz, villany 3 fázissal (380V), tv-internet a házba bekötve, a szennyvízre saját szennyvíztároló készült. A ház környezetében is hasonló, nyaraló-pihenő övezetre jellemező házak vannak. Közelben található a Mosoni-Duna, két tó és erdős területek is. A Malomdűlő a nyugalom szigete közel a városhoz. Aki olyan családi házban szeretne élni aminek a környezetében biztosan nem épülnek a jövőben társasházak, ipari és kereskedelmi létesítmények az itt fog lakni

A megadott elérhetőségen várom jelentkezését!

 

Kapcsolat

Bubla Zoltán

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter